Welkom

Welkom

Terug naar home

Het appartementencomplex Huis te Bennebroek is gelegen in een prachtige groene omgeving in de Gemeente Bloemendaal. Dit perceel was vanaf 1653 tot 1950 de residentie van de ambachtsheren en - vrouwen, zij hebben een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van het dorp.

Het oorspronkelijke huis is verdwenen en hiervoor in de plaats staat nu het appartementencomplex Huis te Bennebroek. Vanuit uw woonkamer en het balkon/ terras kunt u genieten van de aangename woongelegenheid met uitzicht op de tuin. Het complex heeft ruime appartementen en onderscheidt zich door de prachtige ligging en sfeer.

Zelfstandigheid, privacy en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Naar mate uw leeftijd vordert is het belangrijk dat een woning toekomstbestendig is met de juiste voorzieningen nabij.

De centrale ligging is gunstig met winkels op loopafstand voor uw dagelijkse boodschappen, de bushalte voor de deur en vanuit de tuin loopt u zo het Bennebroekerbos in. De medewerkers van Huis te Bennebroek staan altijd voor u klaar en heten u dan ook van harte welkom.